Aanmelden nieuwe ouders

Voor ouders die op zoek zijn naar een goede school voor hun zoon of dochter organiseren wij drie keer per jaar een open-ochtend. Op deze ochtenden worden de ouders tijdens een rondleiding door leerlingen uit groep 8 geïnformeerd over ons onderwijs.

Buiten de open-ochtenden kunnen de ouders natuurlijk altijd, op een voor hen geschikt moment, kennis komen maken met onze school. Hiervoor kan een aparte afspraak worden gemaakt met Wendy Wassenaar of Silva van Houten.

Op basis van het gesprek bekijken wij of onze onderwijsvorm bij uw kind past. Is dit het geval dan krijgt u een aanmeldingsformulier. Bij de aanmelding van een leerplichtige leerling wordt eerst op informatie van de ‘oude’ school gewacht, voordat we tot inschrijving overgaan.

Betreft het een aanmelding van een vierjarige, dan neemt de betreffende leerkracht, ongeveer twee maanden voordat het kind vier jaar wordt, contact op met de ouders. Zij worden dan samen met hun kind uitgenodigd om op school kennis te komen maken.

Open dagen

Voor schooljaar 2021-2022 zijn nog enkele plekken beschikbaar in groep 1/2. Wel kunnen wij uw kind op de wachtlijst plaatsen. Indien wij een extra kleutergroep kunnen formeren, nemen wij contact met u op.

Aanmelden
Contact
Bezig met versturen